Farmasi üdvözlő csomag extra kedvezményesen!

Új regisztrálók és újra aktivált tagok számára elérhető extra kedvezményes csomag ajánlat, amelyet csak adott hónapban tudnak megvásárolni.

pl. ha szeptember 11.-én regisztrálsz, akkor csak szeptember 30.-ig tudod a csomagot megrendelni

Új Farmasi tagként megvásárolhatod az Üdvözlő csomagot, mely számos terméket, információs anyagot és katalógust tartalmaz. Nagyon hasznos eszköz a sikeres induláshoz, mert a legkedveltebb termékeket tartalmazza különlegesen kedvező áron. Természetesen, ha nem szeretne élni ezzel a remek lehetősséggel kiveheti kosarából.

A bemutatott összes szám és program változhat. Frissített információk a farmasi.hu webhelyen találhatók.

Farmasi üdvözlő program – ajándék termékek

Miután belépsz a Farmasi csapatába, az első négy hónap kiemelten fontos. Az első lépésekkel megalapozod jövődet. Ha az első négy hónapban sikeresen fejlődsz, biztos, hogy a növekedés utána is folytatódni fog és még nagyobb eredményeket érhetsz el. Emiatt az első négy hónapban különleges támogatást biztosítunk. Ha az első négy hónapban legalább havi 30 pont értékben rendelsz, a következő termékeket fogod megkapni.

  1. Hónap: Rúzs + Zen szempillaspirál
  2. Hónap: Omnia EDP
  3. Hónap: Aloe vera arckrém + Mr. Wipes univerzális tisztító koncentrátum
  4. Hónap: Dr. C. Tuna fokhagyma sampon + masszázskrém

A bemutatott összes szám és program változhat. Frissített információk a farmasi.hu webhelyen találhatók.

Csapatépítő program – Ajándék parfüm

Ha legalább három új aktív szponzort / tagot regisztrálsz, részt vehetsz a csapatépítő programban. Ha az adott hónapban van legalább három új regisztráltad a közvetlen csapatodban, akiknek saját rendelése fejenként minimum 30 pont, egy Hera parfümöt kapsz ajándékba.

Szeretném ilyen kedvező áron megszerezni az üdvözlőcsomagot!