Mr. Wipes bio HOME

 

Farmasi tisztítószerek

Farmasi tisztítószerek - Mr. Wipes Bio Home

“Felismerjük a Föld természeti erőforrásainak megőrzésének fontosságát, ezért termékeink megújuló összetevőkből készülnek a természettel összhangban”

Új Mr. Wipes termék

Új Mr. Wipes folteltávolító

Termékleírás
A MR. WIPES OXI CLEAN egy nagy teljesítményű megoldás, amely eltávolítja a textilekről a foltokat. Az intenzív szennyeződést, mint például a gyümölcslé, a kávé, a fűfoltok, könnyen eltávolíthatja az új Mr. Wipes Oxi Clean termékkel.

Használati Utasítás
Előmosási program:

Tegyen 1x Mr. Wipes Performance Oxi Clean adagolócsészényit a mosógép előmosási rekeszébe. Töltse fel a mosáshoz szükséges mosószerét a mosószer-rekeszébe is.

Normál mosási program:

Tegyen megfelelő mennyiségű mosószert a speciális mosószer-rekeszbe és adja hozzá a Mr. Wipes Performance Oxi Cleant az adagolócsészével.

Kézi mosás:

Oldjon fel 1 adagolócsészényit a Mr. Wipes Performance Oxi Clean porból 4 liter meleg vízben (40 °). A színes szöveteket legfeljebb egy órán át áztassa vízben, a fehér szöveteket pedig legfeljebb 6 órán át. Használjon két csészényit a makacsabb foltokhoz.

Összetétel
Ingredients : > %30 Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, < %5 TAED, Enzymes.

A tisztítószerek hatása a természetben

 

A piacon kapható tisztítószerek kémiai anyagokon alapulnak, amelyek a természetben nem bomlanak le.

Lehetetlen leválasztani a kémiai anyagokat a szennyvíztől. Komoly problémákat okoznak a tengeri és ökológiai élet szempontjából.

A kőolaj alapú tisztítószerek helyett a természetben is oldható szereket kell alkalmaznunk. Védjük meg természeti erőforrásainkat!

A Farmasi tisztítószerek természetes összetevőket tartalmazó tisztítószerek. Nem károsítják a kezet, a ruhánkat és a különböző felületeket sem.

Farmasi tisztítószerek bio tisztítószer

A foszfát és a formaldehid káros hatása

A legtöbb embernek a környezetszennyezésről a kipufogógázok, hulladékok és a ipari szennyezés jut eszébe.

De a legtöbb káros anyag otthonainkból keletkezik.

Minden ház tele van az általunk használt mérgező anyagokkal: formaldehid, foszfátok stb.

Milyen betegségeket okozhatnak?

 • Légzőszervi problémák
 • Látási problémák
 • Rák
 • Zavarok az endokrin rendszerben

A Környeztvédelmi Ügynökség (EPA) szerint otthonunk levegője 2-5x szennyezettebb, mint olyan helyiségek ahol nem használnak tisztítószereket.

Farmasi tisztítószerek

Miért válassza a Mr. Wipes termékeket?

 • tökéletes tisztaságot biztosítanak
 • gyengédek a bőrhöz
 • nem károsítják a felületet
 • nem hagynak foltot
 • koncentrált összetételük miatt hosszútávú felhasználást biztosít
 • biológiailag lebomlóak
 • természetes olajokat tartalmaznak
 • alacsony hőfokon is hatékonyak vízalapú formulájuk miatt

Mit nem tartalmaznak a Mr. Wipes termékek?

 • parabént
 • klórt
 • foszfátokat
 • káros savakat
 • színezékeket
 • formaldehidet
 • GMO-t

Top Farmasi tisztítószerek

Mr. Wipes padlótisztító

1600003

A tisztítószer úgy lett kialakítva, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsa a piszkos felületekről. Higiéniai tisztaságot nyújt és hosszan tartó finom illatot hagy maga után.
Használata: Oldjon fel 50 ml-t 5 L vízben. Mossa meg a felületet és hagyja megszáradni. Nem szükséges kiöblíteni.

Összetétel: < 5 % Anionic Surfactant, < 5 % Nonionic Surfactant, Glycerin and Fragrance.

Mr. Wipes Fémtisztító

1600022

Hatásosan eltávolítja az odaégett szennyeződéseket, rozsdát, oxidnyomokat az edényekről, serpenyőkről és egyéb acél és réz konyhai eszközökről. Alkalmas réz, sárgaréz, rozsdamentes acél és nem lakkozott és nem fénylő eszközökre is.
Használata: Áztasson bele egy szivacsot vagy rongyot és finoman kezdje el dörzsölni a felületet. Öblítse le langyon vízzel, szárítsa és fényesítse ki egy kendővel. Ne alkalmazza lakkozott felületen.
Összetétel: Aqua, Sodium Cyclamate, Boric Acid, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Citric acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Mr. Wipes Zsíroldó és más szennyeződésekre

1600014

A tisztítószer azonnal reagál a konyhai szennyeződésekre és leülepedett piszkokra különböző felületeken is. Ajánlott felületek: *konyhaszekrények, szekrények, rozsdamentes acél, csempe, kerámiás felületek. *digesztor, cső, melegítő, olajsütő. *csepegtető és ételmaradékok, égetett edények.

Használata: Fújja a tisztítószer 2-3 alkalommal 20 cm távolságból a felületre és hagyja hatni legalább 2-3 percig, majd vizes szivaccsal mossa le. Tartós foltok esetén emelje 4-5 percre a hatóidőt és kaparja fel a felszínt egy nedves szivaccsal.

Összetétel: < 5% Anionic Surfactant, < 5% Nonionic Surfactant, < 5% Limonene and Parfume.

Mr. Wipes Vízkőoldó koncentrátum

1600015

A tisztítószer új összetevői egyszerűen távolítják el a felgyülemlett rozsda, mészkő vagy szennyeződés lerakódásait. Felülettisztítást már megerőltetés nélkül is elvégezheti. Nem hagy foltnyomokat és könnyedén leöblíthető. Munka közben viseljen gumikesztyűt. A nagyon szennyezett felületeken tömény használat ajánlott.
Használata: Kevésbé szennyezett felületeken oldjon fel 50-100 g tisztítószert 1 L vízben, áztassa be és várjon a reakció bekövetkezésére, majd öblítse le. A mosdók, WC kagylók és kádak tisztán tartásához oldjon fel 100 g tisztítószert 1 L vízben és vigye fel közvetlen a foltokra, majd 1-2 perc után öblítse le. Szükség szerint, kisebb mennyiséggel megismételheti a folyamatot.
Összetétel: Nitric Acid (Cas No 7697-37- 2) 18% ± 2, Deionized Water, Acid Inhibitor.

Mr. Wipes kézi mosogatószer

1600004

A koncentrált készítmény szennyeződésekre hideg és meleg vízben való mosogatására egyaránt alkalmas.
Összetételének köszönhetően könnyen eltávolítja a különböző szennyeződéseket és foltokat, ezáltal vizet és időt takarít meg. Nem szárítja bőrét.
Összetétel: 15-30% Anionic surfactant, 5-15% Nonionic surfactant, glycerin, parfume, kukoricaolaj, kókuszolaj, pálma olaj, methylchloroisothiazolinone

Mr. Wipes koncentrátum parkettára,laminált padlóra

1600002

A koncentrátum parkettára, fa és laminált padlóra ideális, bármilyen fa felülethez (pl. ajtó, szék, ablak, szekrény stb.)

Meghosszabbítja a fa anyagok élettartamát.

Mennyiség: 1000ml

Mr. Wipes Folttisztító

1600010

A folttisztítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a legnehezebb szennyeződést is, mint például a fű, a smink, az olaj, a gyümölcslé, a tea és a kávé foltot. A ruhák gallérjainak szennyeződéseit is megtisztítja. Összetétele nem károsítja a szövetek színeit és szálát. Alkalmas kézi- és gépi mosáshoz is.
Használata: Öntsön kellő mennyiséget a nedves foltra és várjon 2-3 percet. Ezután mossa ki kézközt vagy mosógépben. Mindig a ruhadarab belsején próbálja ki, hogy elkerülje a kifakulás veszélyét. A régebbi foltok esetén többször alkalmazza.
Összetétel: 5-15 % Nonionic Surfactant, < 5 % Anionic Surfactant, Fragrance, Borax, Soda.

Mr. Wipes ultra Wc tisztító

1600024

Az új koncentráltabb összetétel eltávolítja a régi, erősen mészköves foltokat, rozsdát és szennyeződéseket a WC-kagylóban. Egyedi applikátora lehetővé teszi az egyszerű tisztítást a perem alatt is. Könnyen leöblíthető. Nem hagy foltokat vagy karcolásokat. Frissességet, tiszta kellemes illatot hagy maga után. Védőréteget képez a kagyló felülete felett.
Használata:Tartsa meg a nyitott flakont az WC-csésze pereme alatt. Egyenletesen oszlassa szét a csésze körül és hagyja hatni pár percre. Tisztítsa meg a WC a kefe segítségével. Ne használja mosdó, kád vagy krómozott felületeken
Összetétel: 5-15% Nonionic and cationic surfactants, 5-15% of inorganic acid and fragance.

Mr. Wipes többcélú tisztító koncentrátum

1600000

Az új összetétel engedélyezett az Ecocert által. Alkalmazza székek, szőnyeg, konyha, márvány, csempe, fürdőszobai, mosdók, WC, alumínium, műanyag és acél felületeken. Hosszantartó kellemes illatot biztosít. Alkalmas asztalokra és mosáshoz is.
Használata: Oldjon fel 25 ml-t 5 L vízben.
Összetétel: 5-15% Anionic Surfactant, 5-15% Nonionic Surfactant. In addition; Borax, Soda, Parfume, Preservative (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone), Coconut Oil, Palm Oil, and Ion Holder.

Mr. Wipes fényező folyadék mosógépbe

1600006
Védi az edényeket a karcolásoktól és foltoktól, extra fényt biztosít.
Gyorsítja a száradást.
Bármely típusú mosogatógépbe alkalmas.
Almaecettel dúsított.
A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza a koncentrált mosogatógép géllel együtt.
0% Foszfát-SLS-SLES-Parabén-Színezék-Formaldehid-Klór-Glutén

Mr. Wipes koncentrált mosogatógép gél

1600005
Gyorsan oldódó összetétel alaposan tisztít
Feloldja a lerakódott zsírt, tökéletesen megtisztítja az edényt a szennyeződésektől
Természetbarát összetétele nem roncsolja az ön mosogatógépet és nem hagy vízkő foltokat.
Koncentrált összetételének köszönhetően edényei csillogóan tiszták lesznek.
0% Foszfát-SLS-SLES-Parabén-Színezék-Formaldehid-Klór-parfüm

Mr. Wipes folyékony mosószer sötét és színes ruhákhoz

1600008

Folyékony mosószer a színes ruhákra. Az összetétel megakadályozza, hogy a sötét és fekete színek kifakuljanak és segít nekik hosszabb ideig megőrizni élénkségüket. Hihetetlen tisztítóhatást biztosít egy mosás során. Alacsony hőfokon is jól oldódik és nem hagy nyomot.
Használata: Gépi mosás: Alkalmazza 15 – 30 oC mosási víz hőmérsékleten. Kézi mosás: Oldjon fel 10ml -t 5 L vízben.
Összetétel: 5-15 % Anionic Surfactant, 5-15 % Nonionic Surfactant, Sugar Tensid, Coconut Oil, Fragrance, Enzyme, Borax, Soda.

Szeretném megvásárolni 23% kedvezménnyel a termékeket!

Regisztráció után keressék a visszaigazolást emailben (spam és promóciós mappában is)!