A Farmasiról

A Farmasi céget 1950-ben Dr. C. Tuna orvos alapította, Törökországban. Azóta a termékei több mint 125 országban vannak jelen. Magyarországon két éve kezdték meg termékforgalmazásukat. A cég célja, hogy jó minőségű, egészségünkre ártalmatlan és kedvező árfekvésű termékeket állítsanak elő.
Főleg kozmetikumokat gyártanak, allergénektől mentes kozmetikai, arc- és testápolási termékeket, bőrbarát háztartási mosó- és tisztítószereket valamint babaápolási termékeket.

Fő célom, hogy minél több emberrel megismertessem ezeket a kiváló termékeket, melyek regisztráció után, megrendelhetőek a webáruházunkon keresztül. 

Dr. C Tuna – Farmasi aranyszabályai:

– A termékek nem tartalmaznak parabéneket, triclosant és nehézfémeket.

– Nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat.

– Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

– Minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik.

– A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

– Az összes gyártási folyamat megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) szabályainak .

– A termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket.

– A termékek nem tartalmaznak genetikailag módosított (GMO) összetevőket.

– Egyetlen terméket sem teszteltek állatokon.

– A ROLL-ON termékek nem tartalmaznak alumíniumot.

– A SkinTrends termékek az ECOCERT vállalat természetes ökológiai összetevőit tartalmazza.

A Farmasi minősítései

Dr. C. Tuna

„Egész életemet az emberek életének megváltoztatására fordítottam”

Az emberek egész életüket a változás megteremtése érdekében töltik. Valójában azonban hányan vannak akik közülünk megváltoztatták az emberek életét? Dr. C Tuna Török Köztársaság korai napjaiban orvosi végzettséget szerzett, de másik szakmát is választott, amely még több ember számára hasznosabb lehet. Azokkal a gyógyszerekkel, amelyeket évek óta gyártott, több ezer embernek nyújtott megoldást. Ezután elindított egy integrált gyárat, amely 5 egyedi gyárból áll. Ezekben a létesítményekben a FARMASİ mintegy 2000 különböző kozmetikai és ápolási terméket gyárt a férfiak, nők és gyermekek számára.

A FARMASİ elkötelezett a minőség és a működés terén is. Végül, de nem utolsósorban, ezek a termékek világszerte több mint 3 millió tanácsadót foglalkoztattak, akik hazai és külföldi piacokon értékesítettek Farmasit, Dr. C. Tuna-t, Mr. Wipes-et és a Nutriplus márkákat.

A FARMASİ létesítmények napi kapacitása több mint 1 millió darab, amely Törökország legnagyobb létesítménye, és Európában is az egyik legnagyobb. Export volumene közel 1000 konténer évente.