Farmasi az üzlet!

 

Érvek a Farmasi mellett:

  • Kényelmesen dolgozhatsz otthonodból
  • Havi plusz jövedelem, ami mindenkinek jól jön
  • Magad ura lehetsz, te osztod be az idődet

Ha eddig felkeltettem az érdeklődésedet, olvass tovább.

 

 

NEM KELL ELADNOD, SEM HÁZALNOD!

 

Vásárlói rendszer bővítéséhez keresek új munkatársakat, akik megosztják tapasztalataikat a termékekről. A feladat mindössze annyi, hogy használod a termékeket, és mesélsz a benyomásaidról, elért eredményeidről az ismerőseidnek akár online, akár személyesen! Gyakorlatilag megismerteted a Farmasit új emberekkel, tovább ajánlod a termékeket személyes elégedettség alapján, ezáltal új tanácsadókkal bővítve a rendszert. Jó minőségű, káros anyagoktól mentes termékeket, amelyek elérhető áron kaphatóak nem lesz nehéz ajánlanod. 

 

Milyen segítséget kapsz a munkavégzéshez?

  • Katalógusok (online és nyomtatott)
  • Termékminták
  • Parfümminták
  • Egy segítőkész szponzort
  • Facebook munkacsoportok
  • És egy szuper csapatot

Bővebb tájékoztatást az üzletépítésről és a pénzkereseti lehetőségekről olvasd el az alábbi pdf tájékoztatót.

Te is szeretnél plusz pénz keresni?

Szeretnéd családoddal káros anyag mentes termékeket használni otthonodban? Megosztanád tapasztalataidat a Farmasi termékekről?

Hogyan tudok pénz keresni a Farmasival? Milyen egyéb bónuszokat kapok?

A legegyszerűbb: értékesíted a termékeket 23% jutalékkal.

Regisztrált tagként 23%-al olcsóbban vásárolhatod a termékeket a webáruházból, amelyet katalógus áron adhatod tovább. Mindig lesznek, olyan ismerőseid akik nem szeretnének regisztrálni, vagy pl. 1-2 terméket szeretnének rendelni. Az ilyen eladásaid után rögtön megtarthatod a 23% különbözetet.

Néhány eladás után a saját részre vásárolt termék ingyen van. Ki ne szeretne otthonába ingyen mosószert?

 

Légy hálózatépítő – már saját vásárlásod után is

Minden vásárlás után pontot kapsz. Ez természetesen már a saját vásárlásod után is igaz. Ha ajánlásod révén új tagot regisztrálsz, az Ő vásárlása után is megkapod a pontokat és így tovább.

A pontokat minden hónap elejétől a végéig gyűjtöd. Az összegyűjtött pontok alapján szintenként jutalékot kapsz a Farmasitól. Minél magasabban szinten tartasz, annál többet kereshetsz. A jutalék kifizetéséhez minimum 25 pontos saját vásárlás szükséges, illetve a szinteknek megfelelő össz pontérték (min. 150 pont – 3%)

Mitől egyedi a Farmasi és hogyan lehet többet keresni?

Regisztrációs bónusz

Ha új tagokat regisztrálunk, akiknek szintén meg van a 25 pont saját vásárlása a Farmasi utánuk plusz bónuszt fizet nekünk. Az aktuális akció Júliusban is érvényes!

Szintlépési bónusz

Szintlépési motivációs bónuszt tudsz szerezni, amennyiben az adott hónapban megléped a kívánt új szinteted és áprilishoz képest növekedsz (6, 9,12, 15, 18, 22%), és 3 új 25 pontos vásárlód van. A bónuszt csak egyszer jár, de ha egyszerre több szintet is teljesíted (pl. egyből 15%-os leszel), akkor a bónuszt összevonódva utalják. Tehát megkapod a 6, 9 és a 12% utáni pénzt is. Ez a lehetőség 2020. júliusban érvényes!

Szeretnél élni a lehetőséggel?

Használd ki a Farmasi által biztosított bónuszokat és keress pénzt akár otthonról!