Farmasi az üzlet!

 

Érvek a Farmasi mellett:

  • Kényelmesen dolgozhatsz otthonodból
  • Havi plusz jövedelem, ami mindenkinek jól jön
  • Magad ura lehetsz, te osztod be az idődet

Ha eddig felkeltettem az érdeklődésedet, olvass tovább.

 

 

NEM KELL ELADNOD, SEM HÁZALNOD!

 

Vásárlói rendszer bővítéséhez keresek új munkatársakat, akik megosztják tapasztalataikat a termékekről. A feladat mindössze annyi, hogy használod a termékeket, és mesélsz a benyomásaidról, elért eredményeidről az ismerőseidnek akár online, akár személyesen! Gyakorlatilag megismerteted a Farmasit új emberekkel, tovább ajánlod a termékeket személyes elégedettség alapján, ezáltal új tanácsadókkal bővítve a rendszert. Jó minőségű, káros anyagoktól mentes termékeket, amelyek elérhető áron kaphatóak nem lesz nehéz ajánlanod. 

 

Milyen segítséget kapsz a munkavégzéshez?

  • Katalógusok (online és nyomtatott)
  • Termékminták
  • Parfümminták
  • Egy segítőkész szponzort
  • Facebook munkacsoportok
  • És egy szuper csapatot

Bővebb tájékoztatást az üzletépítésről és a pénzkereseti lehetőségekről olvasd el az alábbi pdf tájékoztatót.

Te is szeretnél plusz pénz keresni?

Szeretnéd családoddal káros anyag mentes termékeket használni otthonodban? Megosztanád tapasztalataidat a Farmasi termékekről?

Hogyan tudok pénz keresni a Farmasival? Milyen egyéb bónuszokat kapok?

A legegyszerűbb: értékesíted a termékeket 23% jutalékkal.

Regisztrált tagként 23%-al olcsóbban vásárolhatod a termékeket a webáruházból, amelyet katalógus áron adhatod tovább. Mindig lesznek, olyan ismerőseid akik nem szeretnének regisztrálni, vagy pl. 1-2 terméket szeretnének rendelni. Az ilyen eladásaid után rögtön megtarthatod a 23% különbözetet.

Néhány eladás után a saját részre vásárolt termék ingyen van. Ki ne szeretne otthonába ingyen mosószert?

 

Légy hálózatépítő – már saját vásárlásod után is

Minden vásárlás után pontot kapsz. Ez természetesen már a saját vásárlásod után is igaz. Ha ajánlásod révén új tagot regisztrálsz, az Ő vásárlása után is megkapod a pontokat és így tovább.

A pontokat minden hónap elejétől a végéig gyűjtöd. Az összegyűjtött pontok alapján szintenként jutalékot kapsz a Farmasitól. Minél magasabban szinten tartasz, annál többet kereshetsz. A jutalék kifizetéséhez minimum 25 pontos saját vásárlás szükséges, illetve a szinteknek megfelelő össz pontérték (min. 150 pont – 3%)

Mitől egyedi a Farmasi és hogyan lehet többet keresni?

Regisztrációs bónusz

Ha új tagokat regisztrálunk, akiknek szintén meg van a 25 pont saját vásárlása a Farmasi utánuk plusz bónuszt fizet nekünk. Az aktuális akció szerint, azok után akik nemcsak januárban, hanem februárban is 25 pontért rendelnek még magasabb bónuszt kapunk. Február 29.-ig érvényes! Valentin napi ösztönző program csak februárban! Szerezd meg a Farmasi bögrét Te is!

Szintlépési bónusz

Szintlépési motivációs bónuszt tudsz szerezni, amennyiben az adott hónapban megléped a kívánt új szinteted (9,12, 15, 18%), és 3 új 25 pontos vásárlód van. A bónuszt csak egyszer jár, de ha egyszerre több szintet is teljesíted (pl. egyből 15%-os leszel), akkor a bónuszt összevonódva utalják. Tehát megkapod a 9 és a 12% utáni pénzt is. Ez a lehetőség 2020. február 29.-ig érvényes!

Növekedési bónusz

Szeretnél 640000.-Ft-ot kapni? Ha eléred az ezüst menedzseri (22% – 7500 pont) szintet 2020 február végéig és megtartod márciusban is. Személyes feltétel, hogy 15 új 25 pontos regisztráltad legyen március végéig.

Utazás Törökországba Farmasi gyárlátogatással

Szeretnél ingyenesen utazni Isztambulba? Érd el 2020 március végéig a 12%-os (1400 pont) szintet és regisztrálj 25 új törzsvásárlót vagy munkatársat (személyes 25 pontos rendeléssel)  és cég elvisz téged! Megnézheted, hogyan és hol készülnek a termékek, valamint egyéb programokon is részt vehetsz díjmentesen!

1 hét nyaralás all inclusive ellátással Marmarison ingyen?

Ki ne szeretne ingyen nyaralni? Te most megteheted, ha 2020 március végéig bekerülsz a Top18 listába a legdinamikusabb növekedésed által, és eléred minimum a 18%-os szintet.

Szeretnél élni a lehetőséggel?

Használd ki a Farmasi által biztosított bónuszokat és keress pénzt akár otthonról!